Over Fervid

~intensely enthusiastic or passionate, especially to an excessive degree.

Wij Fervid. zetten ons in voor het creëren van een veilige en duurzame digitale toekomst voor organisaties. Onze kernwaarden, vertrouwen, integriteit, samenwerking en duurzaamheid, vormen de basis van onze aanpak. Wij bieden onze klanten oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de eisen en wensen welke zijn vastgesteld door de klant organisatie.

Onze focus ligt volledig op techniek. Dit doen wij doormiddel van technische architectuur waarbij we continue gebruik maken van innovatieve oplossingen. Dit gaat over het ontwerpen en bouwen van een gehele netwerk architectuur dat de bedrijfsstrategie ondersteunt. Wij geloven dat dit in het huidige tijdperk de basis is van elke onderneming, waarbij elke beslissing – van de keuze van een datacenterplatform tot de implementatie van cybersecurity-maatregelen – invloed heeft op de algehele prestaties, wendbaarheid en toekomst van organisaties.

Bij Fervid. gaat het niet alleen om technologie. Het gaat om de mensen, de passie en de Rotterdamse vastberadenheid om elk project tot een succes te maken. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare IT-partner of een expert op het gebied van netwerken en technische architectuur, wij helpen u graag.

Onze missie

Bij Fervid is onze missie om organisaties te voorzien van een veilige en betrouwbare infrastructuur. Wij streven ernaar om onze klanten zoveel mogelijk te ondersteunen op dit gebied, zodat zij zich kunnen concentreren op hun core business zonder zich zorgen te maken over hun netwerk connectiviteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

We zijn gespecialiseerd door ons sterk te focussen op enkel het netwerk domein binnen IT, waardoor we onze klanten kunnen ondersteunen bij complexe netwerk vraagstukken. We streven naar het opzetten van een technische architectuur die aansluit bij de behoeften van de klant. Wij geloven in een nauwe samenwerking tussen techniek en organisatie om IT als onderdeel van de organisatie te integreren en klaar te maken voor de digitale toekomst.

Ons visie

Wij geloven dat het van essentieel belang is om organisaties te ondersteunen bij de overgang naar een veilige en duurzame digitale toekomst. Wij werken nauw samen met onze klanten en partners om een betrouwbare en veilige IT netwerkinfrastructuur te bieden en ervoor te zorgen dat de systemen altijd veilig en beschikbaar zijn. Wij geloven dat het gebruik van open-standaard en open source technieken organisatie in staat zijn om continue mee te kunnen bewegen met de veranderde behoefte. Door onze kernwaarden in de praktijk te brengen, kunnen wij concrete oplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelen van onze klanten en hen ondersteunen bij het behalen van hun zakelijke doelstellingen.